Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Assassin's Creed: Revelations"

Product code:3307215590577

Na voljo: Ni na zalogi

Redna cena: 19,99 €

Članska cena 12,99 €

Hiter pregled

"Assassin's Creed: Revelations"

"Assassin's Creed: Revelations"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Ko je človek izbojeval vse bitke in porazil svoje sovražnike – kaj mu še preostane? Ezio Auditore mora zapustiti svoje življenje za sabo in poiskati odgovore ter resnico. V Assassin's Creed Revelations stopi mojstrski morilec Ezio Auditore po stopinjah legendarnega mentorja Altaira na pot raziskovanja in odkrivanja. Pot je nevarna in Ezia popelje v Konstantinopel, srce Otomanskega cesarstva, v katerem vedno večja vojska templjarjev ogroža stabilnost regije. Zraven nagrajene Eziove zgodbe se vrača tudi izboljšani in razširjeni večigralski način z novimi možnostmi, zemljevidi in liki ter vam omogoča, da preizkusite svoje veščine proti drugim igralcem iz vsega sveta. "|"Assassin's Creed: Revelations"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

odlična igra Mnenje napisal someone
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra je odlično zasnovana z novimi načini bojevanja. Ni mi pa všeč čas in kraj dogajanja, saj po mojem mnenju Ezio Auditore ne spada v ta kraj. Je veliko stranskih misij kot v vsaki AC, kar je zelo dobro. Grafika je po pričakovanjih odlična saj je to vendar le Ubisoft:) (Objavljeno 1. 09. 13)
Potep skozi zgodovino Mnenje napisal DonSally
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra je odlična, ponuja široko paleto glavnih in stranskih nalog, ter dosežkov. Postavitev pred Ameriško revolucijo in življenje v takratnem času. Hkrati pa zaključek trilogije v kateri igrate glavni lik Dezmonda. (Objavljeno 20. 07. 13)
Konec Eziove zgodbe Mnenje napisal Patrik
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
AC: Revelations je zadnje poglavje v zgodbi Ezia Auditore. Zgodba je z mojega vidika zelo napeta in zanimiva. Večjih razlik v sami strukturi skorajda ni. Je nekaj več tehnik in načinov bojevanja ampak zasnova še zmeraj ostaja ista kot v AC: Brotherhood. Grafično je igra precej dodelana in ima kakovosten zvok. (Objavljeno 10. 11. 12)
Kratko ampak zanimiva Mnenje napisal Tadej
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra se mi je zdela v primerjavi z prejšnimi deli zelo kratka , vendar sama igralnost igre je odlična saj ponuja veliko različnih napadov. (Objavljeno 6. 11. 12)
Kul igra Mnenje napisal Juš
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Kul igra. Glasba in izgled sta tako kot vedno pri assassin's creedu zelo dobra. Novi hookblade in delanje bomb me je malo razočaralo in pogrešal sem jahanje konjev tako kot v assassin's creed brotherhoodu. (Objavljeno 2. 11. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Assassin's Creed: Revelations"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console