Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Blur"

Product code:5030917070785

Na voljo: Na zalogi

5,99 €

Hiter pregled

"Blur"

"Blur"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Blur je ultimativna dirkalna izkušnja, ki postavi igralce v napeto, adrenalinsko akcijo. Vozniki se znajdejo na resničnih svetovnih lokacijah, polnih hitrih ovinkov, prebrisanih alternativnih poti in nevarnih skokov v več kot 60 licenčnih avtomobilih, med dirkami pa pobirajo intenzivne izboljšave, vključno s sposobnostjo, da s posebno energijo uničijo druge avtomobile, izboljšajo svojo hitrost in številnimi drugimi. Zgodba igre se odvija prek edinstvenega in inovativnega vmesnika Bizarre Creations, ki omogoča igralcem, da ustvarijo svojo mrežo zaveznikov, tekmecev, ljubiteljev in prilagojene dirkalne izkušnje s prijatelji v igri in izven nje. Blur prinaša novi stil dirkalne izkušnje za vse igralce. "|"Blur"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

najjaca za več igralcev Mnenje napisal Kore
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Poleg vse konkurence, ki je pri igricah z avti, se mi je ta posebej prikupla zaradi tekmovanja in napetosti, ki nastane med dirko. S pomočjo raznih dodatkov se streljas med sabo in prau popestri celotno dirko. (Objavljeno 5. 11. 12)
broom broom Mnenje napisal Mateja
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Sama nisem prevec navdusena nad dirkanjem in voznjo avtomobilov v igri, to pa me je potegnilo ko smo s prijatelji igrali in si drug drugemi otezili voznjo z raznim postavljanjem min na tla, spuscanju sledilnih iztrelkov , raznimi elektricni polji ki jih fasejo tisti ki so med prvimi. Polna izbira raznih avtov vse od dobrega starega buggya pa do ford fieste, mustanga pa do ameriskega pickup trucka in se polno ostalih.
Na izbiro jhe tudi precej prog ki se razlikujejo po tezavnosti in se odlocis kateri avto ti bo najbolje legel na prste ko se bos zapeljal zmagi naproti. Zabavna igra, vredna nakupa (Objavljeno 24. 10. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Blur"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console