Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Borderlands GOTY"

Product code:5026555057080

Na voljo: Ni na zalogi

6,99 €

Hiter pregled

"Borderlands GOTY"

"Borderlands GOTY"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Borderlands je prvi križanec med strelsko igro in igranjem vlog za 4 igralce, saj kombinira intuitivni sistem nagrad akcijske igre RPG in intenzivno bojevanje prvoosebnih strelskih iger. Game of the Year Edition vsebuje 4 dodatke za prenos s spleta, tako da boste lahko uživali v celotni vsebini ene izmed najboljših iger leta 2009 v enem samem paketu. "|"Borderlands GOTY"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

4DLC Mnenje napisal Mateja
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Po dolgem času mi je uspelo v roke dobiti Goty edicijo za X360, preigrala vse 4 dodatke za igro, ter se zopet nasmejali do solz z izjavami likov, ter njihovim izgledom. V škatli je CD z dodatki The Zombie Island of Dr. Ned ze ime pove da so prisotni zombiji, lots of them) , Mad Moxxi's Underdome Riot (arena z več rundami v kateri moraš premagati vse bivše partnerje Mad Moxxi), The Secret Armory of General Knoxx (prvi največji DLC, ki omogoča da levelaš od 34 do 50 + dodatni questi, ird.), Claptrap's New Robot Revolution (claptrap postane interplanetary ninja assassin, ti pa moraš premagati Robolucijo). Če imate radi fps-je in rpg-je, toplo priporočam nakup. (Objavljeno 22. 07. 13)
Super igra Mnenje napisal Jan
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra je zelo dobra ima okoli 15 milijonov različnih pištol in grafika je tudi zelo dobra. Grafika igre je v stilu stripa. (Objavljeno 25. 10. 12)
Taka taka Mnenje napisal Mateja
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Vsec mi je bila igra zelo ko mi jo je kolega predstavil za PS3, tako sem si jo umislila za PC in se zdaj igram s kolegi preko neta 4DLCje ki so na voljo in so zelo zabavni. Nekateri imajo v glavi zmoto ces" grafika malo drugacna, slaba za tako igro, slab spil" in jaz pravim takemu osebku da se zelo moti. Grafika ni vse ce je gameplay tako zasvoljiv in presneto smesen.

Komaj cakam da si lahko privoscim Borderlands 2 da se tega ubrnem (Objavljeno 24. 10. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Borderlands GOTY"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console