Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Call of Duty: Modern Warfare 3"

Product code:5030917096945

Na voljo: Ni na zalogi

36,95 €

Hiter pregled

"Call of Duty: Modern Warfare 3"

"Call of Duty: Modern Warfare 3"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Call of Duty: Modern Warfare 3 je produkt skupnih naporov razvijalskih ekip Infinity Ward in Sledgehammer Games. Modern Warfare 3 je postavljen v svet na robu uničenja, ko Makarov s svojo teroristično organizacijo seje uničenje in kaos po celem svetu. Kot člani različnih posebnih enot, oboroženi z najmodernejšim orožjem, igralci sodelujejo z Delta operatorji in se ponovno sestanejo z znanimi liki, s katerimi vstopajo v nevarno igro mačke in miši, ko se podijo po celem svetu, da bi ustavili norca, preden bo prepozno. Modern Warfare 3 nadgrajuje tehnologijo Modern Warfara in prinaša razburljivo, akcijski izkušnjo v enoigralskem, Special Ops in online večigralskem načinu. "|"Call of Duty: Modern Warfare 3"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

MW3! Mnenje napisal Andraz
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Mw3 je res nasploh dober multiplayer..Singelplayer je res malo bol slab.Drugače pa je res igra zabavna rad jo igram :D (Objavljeno 3. 09. 13)
najbolša igra Mnenje napisal jernej
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Meni osebno najboljša igra . Bolša kot Black ops 2 ker se v mw3 da igrat z snipo oz se hitreje nameri kot v Bo2 :) (Objavljeno 19. 08. 13)
Popolno razočaranje Mnenje napisal Patrik G.
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Z tole igro so me čisto razočarali, pričakoval sem dosti več in ŽAL mi je da sem dal takrat 50 € za igro. (Objavljeno 10. 11. 12)
Dobra igra za začetnike Mnenje napisal Matevž
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Call of Duty Moderen Warfare 3 je dobra igra če ravno začenjate s Call of Duty serijo ali pa ste novi v prvo osebnih streljačinah. Če pa ste že igrali predhodne Call of Duty Moderen Warfare 1 in 2 pa igra ni najboljša za vas ker ni veliko novih stvari. (Objavljeno 9. 11. 12)
Slabša od predhodnic Mnenje napisal Patrik
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Modern Warfare 3 je nadaljevanje zgodbe izCall of Duty: Modern Warfare 1 ter 2, a kljub temu je Single-player krajši od predhodnic in daje občutek kot da je MW3 kot nekakšen večji DLC in ne nov Call of Duty v franšizi. Multiplayer je dokaj zanimiv ampak te kaj kmalu mine. Osebno mi je igra še kar vredu, kljub kratkim SP je še vedno zabaven, štorija te ponese v svetovno znana mesta kot so Pariz, London, New York in Berlin. Grafično pa se že kaže startost IW engine-a. (Objavljeno 8. 11. 12)
View all

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Call of Duty: Modern Warfare 3"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console