Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3"

Product code:5030917096761

Na voljo: Ni na zalogi

15,99 €

Hiter pregled

"Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3"

"Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Call of Duty: Modern Warfare 3 je produkt skupnih naporov razvijalskih ekip Infinity Ward in Sledgehammer Games. Modern Warfare 3 je postavljen v svet na robu uničenja, ko Makarov s svojo teroristično organizacijo seje uničenje in kaos po celem svetu. Kot člani različnih posebnih enot, oboroženi z najmodernejšim orožjem, igralci sodelujejo z Delta operatorji in se ponovno sestanejo z znanimi liki, s katerimi vstopajo v nevarno igro mačke in miši, ko se podijo po celem svetu, da bi ustavili norca, preden bo prepozno. Modern Warfare 3 nadgrajuje tehnologijo Modern Warfara in prinaša razburljivo, akcijski izkušnjo v enoigralskem, Special Ops in online večigralskem načinu. "|"Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

Solidna igra, vendar preveč podobna svojim predhodnicam Mnenje napisal Ibrahim
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Mw3 je za moje pojme trenutno ena najboljših streljačin na trgu, poleg BO2 ter Battlefield 3. Ima dobro zgodbo, ampak veliko prekratko. Navdušen sem nad novim Special Opsom, ki pa svoj čar doživi šele ko ga igraš s prijateljem. Multiplayer je absolutno paradni konj te igre. Z MP sem zadovoljen, vendar je zelo podoben MPju na Mw2. Igra je nasplošno dobra, a smo mnogi ljubitelji serij Mw bili morda malce razočarani, ko se v igri ni pojavil popularni ,Ghost', jubljenec mnogih ljubitejev te igre. Igra je nadvse vrhunska, ampak se ponavlja. (Objavljeno 28. 08. 13)
dobra igra Mnenje napisal Kriko07
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra je kolikor zanimiva,vendar so pretiravali z naprednostjo (roboti,vidiš kar preko stene,kamere) Z tem so naredili manjšo konkurenco Battlefieldu 3,ki je starejši vendar veliko bolje narejen. Call of duty se skoraj ponavlja. (Objavljeno 20. 07. 13)
Dobra Mnenje napisal Kore
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Pri igranju mutliplayer offline, bi lahko dali tudi kake bote zraven, da lahko naštimaš.. ne pa samo 2vs2. (Objavljeno 5. 11. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console