Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Diablo III"

Product code:5030917102578

Na voljo: Ni na zalogi

19,99 €

Hiter pregled

"Diablo III"

"Diablo III"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Diablo III nadaljuje zgodbo dvajset let po dogodkih iz Diablo II. Mephisto, Diablo in Baal so poraženi, Worldstone, ki je nekoč ščitil prebivalce Sanctuaryja pred silami pekla in nebes, pa je uničen in zlo se ponovno zbuja v Tristramu. Igralec kot junak enega izmed petih razredov pridobi mogočne predmete, uroke in sposobnosti med raziskovanjem novih in poznanih področij Sanctuaryja in se bojuje s hordami demonov, da bi zaščitil svet pred vstalim zlom. "|"Diablo III"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

igra me navdušuje Mnenje napisal simon
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
igra je vrednja denarja
navdušilo me je:ševoski boji, raznovrstnost pokrajin, izbira veščin, "diablovsko" vzdušje, zvočna podlaga.
razočaralo pa me je:Medmrežni puščavniški način, risana grafična podoba, zastarel inventar. (Objavljeno 28. 08. 13)
Igra se je razvila in se se razvija v super igro Mnenje napisal DJKiller
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igro igram že približno eno leto in počasi postaja bolša in vredna svojga dnarja. Je pa žalostno da po enem letu od izida še vedno ni pravega PvP-ja, drgač pa je igra super...z malo sreče lahko se zaslužiš kak €. (Objavljeno 18. 07. 13)
D3 ima skupnega z D1 in D2 le še naslov Mnenje napisal Westtech
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra žal ni vredna svojega denarja, ker je totalno linearna, leveli se ponavljajo in po nekaj urah igranja ti postane dolgčas. Resnično ima ta igra skupnega z D1 in D2 le še naslov. Prvi kiks, ki so ga naredili je grafika, ki je popolnoma WoW-oska (world of warcraft). Se spomnem, kako je bila javnost zgrožena, ko so na dan prikapljale prve slike o D3...mislim, da so začeli s podpisovanjem peticije proti wow-ovski grafiki, vendar očitno Blizzard ni imel posluha za to in so vseeno naredili čisto risankasto grafiko. Celo Blizzard sam je priznal, da so s to igro zadeli v temo... potem vemo koliko je ura. (Objavljeno 3. 02. 13)
tak tak Mnenje napisal Matevž
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Ni vredna denarja za katerega se prodaja. Mislim, da je Torchlight 2 veliko boljša izbira kot pa Diablo. Skupina, ki je naredila Torchlight je ista skupina, ki je naredila prvi in drugi del Diabla, toliko o kvaliteti. Diablo 3 pa ni vreden več, kot 15-20€. Plačati 1x več za pol manj stvari, predmetov, pošasti... za Diabla? Ne hvala. (Objavljeno 5. 12. 12)
Igra bi lahko bila boljša Mnenje napisal tamara
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Ni slaba igra, čeprav še čakam na novi patch v katerem bo vključen pvp. Glede dropa ni vredno komentirati, ker moraš imeti res srečo, da dobiš neki vredi item, čeprav so že spreminjali loot pa vseeno. Levelanje paragona pa tudi traja celo večnost in sploh, če hočeš imet dobre stvari, moraš igrat zelo dolgo. Da ne omenjam monster power levelov, katere sploh ne moreš igrati, če nimaš vredi armora. Drugač pa grafika je vredu. (Objavljeno 10. 11. 12)
View all

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Diablo III"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console