Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Duke Nukem: Forever PS3"

Product code:5026555405935

Na voljo: Ni na zalogi

9,99 €

Hiter pregled

"Duke Nukem: Forever PS3"

"Duke Nukem: Forever PS3"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Nadenite si sončna očala in stopite v čevlje legendarnega Duke Nukema, katerega sloves je dosegel epske razsežnosti v letih po njegovi zadnji pustolovščini. Zemljo so napadle horde Nezemljanov in samo Duke lahko reši svet. Policisti, nezemeljski žarki in velikanski šefi Nezemljanov ne morejo zaustaviti našega junaka pred njegovim ciljem: rešiti svet in pri tem ostati legenda. "|"Duke Nukem: Forever PS3"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

Dobri stari Duke is back again Mnenje napisal PETRA
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Moja prva igra na PC-ju leta 1997 je bila ravno Duke Nukem 3D. Fantje iz Gearbox Software so naredili strelsko prvo osebno streljačino, kjer se Duke zopet zoperstavi vesoljskim osvajalcem in ohrani našo Zemljo varno. Zelo veliko je humorja v igri, dukovih starih in novih sočnih izrazov, interakcije z različnimi predmeti iz okolja (igranje fliperja, igranje biljarda, vožnja avta, velikega bugija, dvigovanje uteži,..). Skratka za vse ljubitelje starega Duka je novi na voljo za Vas da Vas ponovno prevzame. 
(Objavljeno 5. 08. 13)
Dober stari Duke is back Mnenje napisal PETRA
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Moja prva igra na PC-ju leta 1997 je bila ravno Duke Nukem 3D. Fantje iz Gearbox Software so naredili strelsko prvo osebno streljačino, kjer se Duke zopet zoperstavi vesoljskim osvajalcem in ohrani našo Zemljo varno. Zelo veliko je humorja v igri, dukovih starih in novih sočnih izrazov, interakcije z različnimi predmeti iz okolja (igranje fliperja, igranje biljarda, vožnja avta, velikega bugija, dvigovanje uteži,..). Skratka za vse ljubitelje starega Duka je novi na voljo za Vas da Vas ponovno prevzame :)  (Objavljeno 25. 07. 13)
Pač Duke Nukem :D Mnenje napisal Tadej
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Duke Nukem kot Duke Nukem :D Igra je bila prehvaljena, sam sem jo že obrnil, ampak, če bi bla katerakoli druga igra (drugačen naslov, ista igra) je verjetno nebi, zgodba je bolj tak tak, igralnost pa tudi, je pa Duke frajer z njegovimi stavki ;) (Objavljeno 10. 11. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Duke Nukem: Forever PS3"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console