Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

"Grand Theft Auto IV Platinum PS3"

Product code:5026555403009

Na voljo: Ni na zalogi

19,99 €

Hiter pregled

"Grand Theft Auto IV Platinum PS3"

"Grand Theft Auto IV Platinum PS3"

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

"Kaj danes pomenijo ameriške sanje? Za Nika Bellica, ki je ravno prispel iz Evrope, pomenijo upanje, da bo ubežal svoji preteklosti. Za njegovega bratranca Romana pomenijo vizijo, da lahko skupaj najdeta bogastvo v Liberty Cityju, ki predstavlja vrata v deželo neštetih možnosti. Ko zapadeta v dolgove in se znajdeta v zločinskem podzemlju tatov in sociopatov, odkrijeta, da je realnost zelo drugačna od sanj v mestu, ki časti denar in družbeni položaj in ki predstavlja nebesa za tiste, ki to dvoje imajo ter živo nočno moro za tiste, ki tega nimajo. Dobrodošli v Liberty City. Dobrodošli v Grand Theft Auto IV. "|"Grand Theft Auto IV Platinum PS3"

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

Še en GTA Mnenje napisal Vito
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra ki dokazuje, da Rockstar res ve kako se dela. Grafika na višjem nivoju, odlična zgodba in dobra igralnost. Pa tudi multiplayer je dober. Moti me le to, da je zgodba malce kratka in ko je zgodbe konec nimaš več kaj početi v mestu. (Objavljeno 30. 08. 13)
GTA Mnenje napisal Tadej
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra je res zelo dobra, posebej grafika je zelo napredovala, od prejšnjih GTA iger in je res zelo dobra, še posebej to, da lahko tudi izbiraš v misijah ali boš neko osebo ubil ali ne in se ti tudi tako razplete zgodba. Mogoče se samo meni zdi, da je cela zgodba malo krajša od GTA San Andreas, ampak glede na to kakšna grafika je se splača igrat. In še všeč mi je to, da lahko igramo tako da josytick obračamo in se tako premikamo, čeprav pogrešam "misije" pri taxijih, reševalcih, gasilcih, policajih, vojakih.

Priporočam nakup! (Objavljeno 14. 07. 13)
Klasika Mnenje napisal Axton
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Igra je nekaksno nadaljevanje klasike San Andreas, le da je tu grafika napredovala za kar nekaj stopenj in pa dodanih je vec stvari, ki jih lahko pocnete met prostim potepanjem po mestu. (Objavljeno 7. 11. 12)
gta iv Mnenje napisal Dennis
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
igra ubija tko kot vsi gta-ji do zdaj (Objavljeno 5. 11. 12)
Vredna nakupa Mnenje napisal Merda
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Ena izmed najboljših iger. Zgodba je zelo dobra ter možnost izbiranja med življenjem in smrtjo se mi zdi zelo primerna pri takih igrah še posebaj če vplivajo na zgodbo. Grafika je odlična ter igralnost je veliko boljša od prejšnjih verzij. (Objavljeno 24. 10. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: "Grand Theft Auto IV Platinum PS3"

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console