Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Bookmark and Share

Mass Effect 3

Product code:5030940101562

Na voljo: Ni na zalogi

4,99 €

Hiter pregled

x

Mass Effect 3

Dvoklik za ogled slike v polni velikosti

Oddalji
Približaj

Več pogledov

Podrobnosti

x

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Strankina mnenja

Sci-Fi RPG Mnenje napisal DonSally
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Izmed vseh delov, je tretji(in zadnji) del največ obetal, imel največ pričakovanj in žal, tudi najbolj zatajil, kar glede na pričakovanja ni tako mimo.
Vseeno je igra odlična, razširjen popravek Bioware-a pa malce popravi konec, čeprav so z obljubami o epskih razlikah glede na odločitve skozi vse 3 igre krepko pretiravali. Igro priporočam, še dolgo je ne boste pozabili, pa tudi jaz ne. (Objavljeno 20. 07. 13)
Odlični Sci-Fi RPG Mnenje napisal Patrik
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno
Mass Effect 3 je zaključni del epske sage o protagonistu Shepardu. Odločitve, ki si jih naredil v prvem v drugem delu bistveno vplivajo na potek zgodbe, vendar ne vplivajo na sam zaključek zgodbe. Kljub odlični zgodbi me je kot mnogo drugih "fanov "zelo razočaral končni del zgodbe, oziroma z tujko "Ending", čeprav so pri Bioware-u izdali popravek, ki je ending razširil in bolj podrobneje pojasnil, vseeno ni bilo kakih veliki sprememb v samem koncu. Trdim, da me je konec zgodbe malce razočaral medtem ko me je vizualna ter zvočna podoba igre preprosto očarala. Igra prinaša novosti pri orožjih ter v stilu igranja. V primerjavi z predhodnim delom je po mojem mnenju malce slabša ampak kljub temu drži visoko kvaliteto. Mass Effect 3 ima tudi možnost Co-Op Multiplayerja, ki je na Silver in Gold stopnji zelo težak a kljub temu zanimiv. Moti me edino ker ni možnosti komuniciranja med igralci prek in-game chata. Voice speak opcija pa ni tako razširjena in uveljavljena.
Kljub vsem menim da je Mass Effect 3 dober zaključek epske sage o protagonistu Shepardu in, da igra ponuja veliko zabavnih ur igranja. (Objavljeno 10. 11. 12)

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: Mass Effect 3

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Grafika
Zvok
Igralnost
Skupno


 Firewall debug console