Pozdravljeni na spletni strani GameWorld. Trenutno nimamo novih nagradnih iger.

Valuta

Podpora uporabnikom: 02 3303 370 Pošlji email

Zasebnost in varovanje vaših osebnih podatkov


Varovanje vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembno in naše osnovno vodilo je da jih nikoli ne bomo delili z drugimi. Vaših podatkov NIKOLI ne bomo posredovali tretjim osebam ali drugim organizacijam, skupinam, podjetjem ali komurkoli. Zaupnost vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno in le-ta je v skladu z veljavno zakonodajo.

Obvezujemo se, da bodo vsi osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.gameworld.si v celoti ostali v lasti podjetja KupiSi d.o.o. (upravljalec spletne strani www.gameworld.si) in bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004, 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Zakonom o zavarovalništvu.

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vaše privolitve, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.

Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena. Pridržujemo si pravico do objave, prodaje in posojanja statističnih obdelav, kjer pa vaši osebni podatki ne bodo objavljeni.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe komuniciranja z vami: trženje in seznanjanje z novostmi preko različnih komunikacijskih sredstev. (e-pošta in gsm).

Katere podatke potrebujemo?

Za registracijo potrebujemo ime, priimek, e-pošto in naslov kamor želite prejemati pošiljke. Za lažjo komunikacijo priporočamo tudi vpis mobilne številke.

Vaši osebni podatki bodo služili le potrebam dostave naročila. Le z vašim dovoljenjem bomo vaše osebne podatke obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Piškotki

Spletno mesto www.gameworld.si uporablja piškotke v namene izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo spletno stran in kaj ga zanima v teh obiskih.

Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo uporabnika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo uporabniškega računa, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Seznam piškotkov na www.gameworld.si

frontend - ID seje na serverju

utmt, utma, utmb, utmc - Google Analitika 


Za vse ostale podrobnosti smo vam na voljo na elektronski pošti info@gameworld.si 
 Firewall debug console